Sidste dag på træningslejr

Ud over at der idag er præcis én måned til race start, er det også sidste dag på træningslejr. Det siger skæglænden ihvertfald  Det sidste store boost er forhåbentligt lavet?!! Det har ihvertfald været udfordrende  
Jeg har ikke lavet statistik endnu, men et stykke over 2500 km er det blevet til og så mange højdemeter, at opad synes som vandret Derudover har jeg fundet ud af, at sadelsår ikke kun er noget, der sker for andre (bare rolig, ingen billeder), og så sluttede jeg af med et styrt på den sidste nedkørsel, da mit forhjul punkterede i et sving. Det gav den første skramme på min nye cykel, snøft…! Kun småskrammer til mig heldigvis. Ellers rigtig godt tilfreds med formen, men er godt nok træt nu. Glæder mig til at se hvad det rækker til…

per_sidste_dag_træningslejr