Fuld knald på træningen

I søndags d. 22 februar landede jeg på Mallorca, hvor jeg som en del af min træning til RAAM, skal få en masse kilometer i benene. Det er også nu, at jeg for alvor begynder at skrue op for antallet af træningstimer. Min træningsplan er lagt således, at jeg træner i treugers forløb, hvor to af ugerne er hårde og den sidste er mindre hård. I de hårde uger træner jeg 20-21 timer, og det tal bliver i løbet af den næste måned til halvanden sat op til 25, så jeg når den nødvendige form til løbet i juni. Formålet med træningen her på Mallorca er at træne min udholdenhed plus at få nogle højdemeter i benene på øens bjergsider. Mens jeg er her, skal jeg køre, hvad der svarer til en halv RAAM, og jeg kommer til at tilbringe 42 timer på cyklen den første uge og 46 timer i den anden uge. Tilsammen giver det godt 2300 km, så jeg er godt i gang!