RAAM skal gennemføres i år

Det handler ikke om, hvor hårdt man kan slå men om, hvor hårdt man kan blive slået og stadig rejse sig igen. Sidste år bød på koma, sygeseng og forskrækkelsen over, at jeg sidste år blev indlagt, døden nær, på et amerikansk hospital efter godt 1000 km cykling. Men nu er jeg er tilbage. Det der gik galt sidste år er noget der nemt kan løses. Så jeg er klar til endnu en omgang med RAAM og de 4800 km tværs over USA. Min træning går godt, jeg har fået samlet et fantastisk stærkt crew, og min motivation er i top.

Jeg glæder jeg mig til at finde ud af, hvad der venter i løbet af de små 5000 km tværs over USA. Hvor går grænsen for, hvad min krop kan holde til, og hvad sker der, når jeg har kørt i otte dage uden at sove mere end nogle få timer? Kan jeg mentalt blive ved med at kapere det? Det er i sidste ende psyken og min mentale styrke, der afgør, om jeg gennemfører eller ej.

Det bliver en fantastisk rejse for mig og for crewet. Vi håber, at du har lyst til følge med.

Du kan følge med i forberedelserne her på hjemmesiden, på Facebook og på Instagram. Vi vil forsøge at fortælle historien om, hvad det kræver at forberede sig til – og gennemføre – et løb som RAAM. Og vi vil selvfølgelig sende ‘live’ fra løbet.

Vi glæder os til at have dig med på rejsen.