To dage til RAAM 2015 – Vi er klar!

Så blev det dagen før dagen og hele Pers hold er samlet i Oceanside. Holdet ankom den 11. juni og i dagene siden – og dem der kommer op til løbet begynder den 16 – går med at klargøre følgebilen og autocamperen. De to biler bliver vores hjem og vigtigste arbejdsredskaber de næste 14 dage, og vi har handlet grundigt ind i Wall-Mart for at få alt det med, der skal til for at gennemføre RAAM. Kølebokse, batterier, mad, bandager, t-shirts, soveposer, telefoner og så videre og så videre. Vi mangler stadig at købe en del mad, det bliver ordnet, inden Per sætter sig på cyklen tirsdag omkring kl 14 lokal tid.

Det er planen, at Per spiser mad lavet af holdet, mens holdet spiser sandwich’s og fastfood under turen tværs over USA. Per skal primært have mad med masser af salt, sundt fedt, kylhydrater og protein. Han kommer til at spise enorme mængder pasta, avokado, kylling og brød, der skal holde gang i hans kraftværk af en cykelkrop. Det er klart, at kylhydrater ikke gør det alene, så følgebilen er pakket med energidrinks og energipulver, som han skal have store mængder af undervejs.

Humøret hos crew og Per har været fint bortset fra, at en vigtig pakke med udstyr ikke er kommet frem i tide. Så der er blevet handlet lidt ekstra ind, og det manglende udstyr er blevet erstattet. Det er en del af gamet – man ved aldrig, hvad der kan gå galt, og løsningen er at fikse problemerne, så godt man nu kan. Det har vi gjort, og vi er alle fortrøstningsfulde i forhold til at se Per komme hele vejen til Annapolis.

IMG_3655